0
Your Cart

Over vaderdag, hacks en knuffels

Dat we na Moederdag ook Vaderdag vieren, daar besliste Sonora Smart Dodd in 1909 over. En terecht. Want achter elke sterke vrouw staat een sterke man. Wil je de mannen in huis graag verrassen? Hieronder vind je alvast wat inspiratie!

Dat de tijden van de vrouw aan de haard veranderd zijn, vind ik niet alleen praktisch heel handig, het is ook zó mooi om de gemeende betrokkenheid van de papa te zien. Onze kindjes zien genieten van het zorgeloos spelen met papa, samen bouwen, samen filmpjes maken… Niets is voor hun zotte papa te gek om te doen. Qualitytime van de bovenste plank. Dat het huis er nadien ontploft bijligt neem ik er (meestal, maar niet altijd🙈) graag bij.

En omdat het als mama niet altijd gemakkelijk is om in het hoofd van een papa te kijken, vroeg ik aan mijn mannen in huis (papa Simon en Abel, 5 jaar), wat hun favoriete Madamie-dingetjes zijn. Dit zijn ze:

1. De houten theedoos: En nee, niet voor de theezakjes, maar om de schroeven allemaal mooi te ordenen. Het deksel kan gegraveerd worden met een leuke tekening, een grappige quote of lieve boodschap. Leuke hack voor de mannen!

2. Abel is een grote dino-fan, dus een dinoslinger moet ook zeker een plaatsje hebben in de lijst. En wil je het extra persoonlijk? Geef dan je boodschap door, die wordt gegraveerd op de slinger.

3. Sleutelhangers: altijd handig om je sleutels op te vrolijken en snel terug te vinden. Maak ze extra persoonlijk met Madamie: een stoffen sleutelhanger met een lieve boodschap,  een stoere sleutelhanger in kunstleder met een complimentje of een kunstige button-sleutelhanger met een tekening van de kindjes.

4. Ook de tekendoos staat voor beiden in hun lijstje: voor papa om zijn klein materiaal (schroevendraaier, tang, soldeerbout…) weg te bergen, voor Abel om zijn wasco’s een mooi plekje te geven. Ook de tekendoos kan gepersonaliseerd worden naar keuze.

5. Dé favorieten van onze kindjes: de stempels. Stempels met hun namen, met één van hun tekeningen, of ééntje met hun figuurtje. Ze vinden het geweldig om hun kunstwerken op te vrolijken met een originele stempel.  

6. Een fotokader. Toegegeven, niet bijster origineel, al kan je een gepersonaliseerd kader net wél heel origineel maken, one of a kind, speciaal voor papa. Hou je het graag klassiek, kies dan voor een houten fotokader, waarop jouw boodschap gegraveerd wordt.  Wil je graag een fotokader met een knipoog: kies dan voor dit houten fototoetel-kader. Ook superleuk voor de kindjes, die het zelf kunnen pimpen en ermee kunnen spelen. Kies je liever voor dat net ietsje meer: ga dan voor het fotokader met kistje. Vooraan een eenvoudig houten kader, dat gepersonaliseerd wordt met jouw boodschap en die je kan voorzien van een leuke foto. Binnenin is er plaats voor een speciaal cadeautje.

7. Last but not least: een knuffel. Geef de liefste en origineelste knuffel, letterlijk en figuurlijk. Toen Abel naar het peuterklasje ging, mochten de kindjes een deken en een knuffel mee om over de middag wat te rusten. Ik maakte toen deze dino-knuffel. Sindsdien heeft de dino een vast plaatsje in zijn bed. Hoe leuk is dat! Wil je je kindje ook graag een persoonlijke knuffel geven? Stuur dan een tekening door (een monstertje dat je kindje tekende, het figuurtje van op het geboortekaartje, een tekening van zijn favoriete huisdier…) en ik maak er graag een originele knuffel van.

Verder wens ik jullie alvast een fijne Vaderdag,

met veel hacks, dino’s en knuffels!

💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚🦕💚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *