0
Your Cart

Algemene voorwaarden

1. Verkoper
Mieke Hebben
Doornstraat 65
8970 Poperinge
België

BTW nummer BE 0817.928.447

2. Akkoord

Door een bestelling te plaatsen bij Madamie ga je akkoord met de voorwaarden, te raadplegen via de website.

3. Auteursrecht

De ontwerpen van Madamie blijven eigendom van Madamie. Deze ontwerpen mogen in geen geval en op geen enkele wijze gekopieerd, vermenigvuldigd of gecommercialiseerd worden. Tenzij er een eigen ontwerp is ingestuurd. Madamie is niet verantwoordelijk voor auteursrechten op ingezonden afbeeldingen, ontwerpen,…

4. Prijzen

De prijzen op de website betreffen de beschreven leuke pakjes. Omdat het mogelijk is om jouw leuke pakjes aan te passen aan jouw eigen wensen, kunnen ze soms verschillen van deze op de website. In dit geval kan de prijs verschillen van deze op de website. Indien de prijs afwijkt van de vermelde prijs, zal deze steeds op voorhand worden gecommuniceerd. In dat geval wordt het leuke pakje pas gemaakt en verstuurd na schriftelijk akkoord van de koper via e-mail of via het contactformulier. Alle prijzen zijn in euro en inclusief BTW.

5. Verzendkosten

– pakjes in België: naar jouw eigen adres wordt, ongeacht het formaat of het gewicht van het pakje, een verwerkings- en verzendingskost van €7,4 aangerekend.
– pakjes in Nederland: naar jouw eigen adres wordt, ongeacht het formaat of het gewicht van het pakje, een verwerkings- en verzendingskost van €12 aangerekend.

– Buitenland: dit wordt berekend afhankelijk van het formaat en het gewicht van het pakje en de bestemming.

Uw pakje kan ook kosteloos afgehaald worden na afspraak op volgend adres:

Doornstraat 65, 8970 Poperinge, België.

6. Betaling

Betaling kan zo gebeuren:
– via overschrijving op volgend rekeningnummer: BE30 1030 3245 0511. De gegevens betreffende mededeling worden op voorhand doorgegeven via mail.
– Via bancontact
– Via iDeal

– bij afhaling van het product: cash of via bancontact-app.

7. Levering

Uw pakje wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De leveringstermijn kan daarom moeilijk veralgemeend worden, maar kan op vraag op voorhand gecommuniceerd worden.

8. Retour

De leuke pakjes zijn steeds gepersonaliseerd en kunnen om die reden niet geretourneerd worden. Pakjes die niet gepersonaliseerd zijn, kunnen binnen de 14 dagen teruggestuurd worden op kosten van de koper. Bij ontvangst van een retour geeft Madamie het bedrag terug van het artikel. Workshops kunnen niet terugbetaald worden. Bij annulering door de koper kan het ticket doorgegeven worden aan iemand anders.

9. Risico bij de verzending

Madamie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending. 

10. Kwaliteit

De foto’s op de website kunnen in kleur afwijken van de realiteit. Indien gewenst kunnen verdere details (rond afmetingen, detailfoto’s,…) doorgestuurd worden. De klant is zelf volledig verantwoordelijk voor het correct leveren van de info die gebruikt wordt op de leuke pakjes te maken én voor het gebruiksrecht van de tekst of het beeldmateriaal. Bij aanpassingen aan de lay-out, schrijfwijze, lettertype… zal voordien gecommuniceerd worden en zal steeds voor akkoord gevraagd worden. 

11. Onderhoud en gebruik van de artikelen

Indien het product specifieke aandachtspunten heeft rond onderhoud en gebruik, zal dit duidelijk doorgegeven worden bij levering van uw pakje. Madamie is niet aansprakelijk voor schade door het niet gepast onderhouden of gebruiken van de artikelen.

12. Privacy policy

Om uw leuk pakje in samenspraak te kunnen personaliseren en te bezorgen, worden uw naam, e-mailadres en eventueel telefoon en adres opgeslagen. Deze worden niet doorgegeven aan derden.

Door het bezorgen van foto’s aan Madamie geeft u uw toestemming om deze te gebruiken voor de website en social media. Indien u dit liever niet heeft, kan dit steeds doorgegeven worden via het contactformulier.

U hebt steeds het recht om uw gegevens aan te passen of te laten verwijderen. Dit kan eenvoudig via een berichtje via het contactformulier.

Zie meer info bij het tabblad ‘privacy policy’.