0
Your Cart

Originele en verantwoorde cadeautjes voor juf of meester

Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde. We kijken uit naar de grote vakantie: samen op reis, op kamp of gewoon thuis wat genieten van het (hopelijk) mooie weer.

En niet alleen de kinderen beginnen aftellen, ook de juffen en de meesters kijken ongetwijfeld uit naar enkele weken rusten en bekomen van een druk schooljaar. Opnieuw gaven heel wat juffen en meesters het hele schooljaar het beste van zichzelf. Want dat mag wel gezegd worden: een toegewijde juf of meester betekent zóveel voor onze kinderen en dus ook voor ons. Daarom willen we graag een dikke merci zeggen aan jullie: merci om onze kinderen te helpen groeien, om hen zoveel te leren (en dan heb ik het zeker niet alleen over de maaltafels en de dt-regels). Merci om ook ons te begeleiden als het wat moeilijker gaat en om een luisterend oor te zijn. Merci om onze kinderen onder jullie vleugels te nemen, om te zien wie ze écht zijn en hen te appreciëren.

Dat grote cadeaus niet altijd nodig zijn, daar geloven we ook zeker in. Toch is het altijd wel leuk om een cadeautje te krijgen, maar ook zeker om er eentje te geven.

Tips voor verantwoorde en originele cadeautjes

Enkele tips voor verantwoorde en originele cadeautjes? Die zetten we graag voor jou op een rij:

  • Zeg je het graag met een leuk gedichtje of enkele mooie woorden, dan kan je bij madamie terecht voor onze unieke en zachte postkaartjes. Wist je trouwens dat we voor ons drukwerk bewust op zoek gingen naar een duurzame drukker? De kaartjes worden gedrukt door een Belgische drukkerij, het papier wordt gewonnen uit duurzaam beheerd bos en de druk gebeurt 100% CO2-neutraal. Ook de enveloppen kozen we bewust: het papier hiervoor is ‘gered van het oud papier’. Win-win!
  • Ben je zelf creatief en hou je van bakken? Dan kan je bij ons ook terecht voor een gepersonaliseerde koekjesstempel of koekjes-uitsteekvorm. Met het bijgeleverde recept en enkele leuke tips, bak je zonder twijfel de lekkerste, leukste én origineelste koekjes voor je juf of meester!
  • Leerde je juf of meester je je eerste boek lezen of toverde hij of zij je om tot een echte boekenwurm? Ook met een leuke bladwijzer kan je je juf of meester zeker een plezier doen!
  • Groene vingers? Geef eens een plantje cadeau en laat het vergezellen door een leuke plantenpijl met jouw eigen bericht voor je juf of meester.
  • Viel het je trouwens ook op dat juffen en meesters vaak een hele sleutelbos met zich meedragen? Misschien vinden ze het wel leuk om een eigen sleutelhanger eraan te hangen, ontworpen voor een leerling! Bij madamie kan je kiezen uit een sleutelhanger in kunstleder, een button of eentje in stof. Zo is er voor iedereen wat wils.
  • En wat is nu leuker voor een juf of meester dan een eigen stempel? Samen ontwerpen en maken we graag een stempel dat helemaal bij je juf of meester past. Om je cadeautje helemaal af te maken, kan je bij madamie ook terecht voor een klein stempelkussentje van hoge kwaliteit. Wedden dat hij/zij nog vaak aan je zal denken telkens ze een afdrukje maken?
  • Heb je zelf een ideetje, maar weet je niet goed hoe je het kan uitwerken? Wij denken graag met je mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *