0
Your Cart

Koekjes

Maak dankzij madamie je eigen originele koekjes!

Alle koekjes-uitsteekvormen en koekjesstempel worden geleverd in een bewaarzakje met een receptkaartje en een kaartje met handige tips.

2020-01-19_madamie (21)_website
KOEKJES – UITSTEEKVORM
Laat van de omtrek van jouw tekening een koekjesvorm maken. Bezorg jouw eenvoudige zwart-wit lijntekening en dan bekijken we wat er mogelijk is. Standaard max. 6x6cm, andere groottes te bespreken. (voorbeelden: wolk, puzzelstuk, madamie-strik, snor, knoop)
Vanaf €8/stuk
2020-01-19_madamie (26)_website
KOEKJESSTEMPEL
Personaliseer je eigen koekjes met deze zelf-ontworpen koekjesstempel. Bezorg me jouw eenvoudige lijntekening of tekst en dan bekijken we wat er mogelijk is. Standaard max. 5x5cm, andere groottes te bespreken.
Vanaf €8/stuk
2020-01-19_madamie (25)_website
KOEKJESSTEMPEL MET UITSTEEKVORM NAAM/TEKST
In dit pakketje zit een koekjesstempel met jouw naam of tekst én de bijhorende cutter (rechthoek). Grootte max. 10x2cm.
Vanaf €14/pakketje

favicon

Leuk idee: een geknoopt pakje 

Maak met de knoop-uitsteekvorm koekjes in de vorm van een knoop. Stempel met de bijpassende koekjesstempels op elk koekje een tekst. Bak de koekjes en knoop ze met een strik samen. Een leuk, origineel én persoonlijk cadeautje!

Voorbeeld van teksten: ‘veel liefs’, ‘ik hou van jou’, ‘hallo’, ‘succes’, ‘voor jou’, ‘dank je wel’,…

Knoop-uitsteekvorm: €8 – koekjesstempel voor knoop: €8/stuk

favicon

Weetje

De uitsteekvormen en koekjesstempels zijn gemaakt van PLA. Deze kunststof is biologisch afbreekbaar en wordt geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen zoals maïszetmeel of suikerriet. Zo is het een duurzaam alternatief voor de traditionele kunststoffen.